Startende online marketeer

Netofex Lead Agency zoekt een startende online marketeer  – die alles wil leren over media buying, lead-generatie en native advertising. We groeien snel en zien veel kansen om onze succesvolle campagnes op te schalen. Ben jij geïnteresseerd in het opzetten, analyseren en optimaliseren van online marketingcampagnes? Dan is dit jouw kans!

Onze nieuwe collega zal deel uitmaken van ons media buying team en wordt in het begin begeleid door een ervaren collega die je de kneepjes van het vak zal leren. We zoeken iemand die op de kleinste details let, proactief, slim en altijd in de weer is met cijfers en analyse. Ben jij een echte punaisepoetser, stop je niet voordat je je doel bereikt hebt en ben je daarnaast een echte teamspeler? Kom dan snel een keer langs.

Netofex is een online mediabureau dat gespecialiseerd is leadgeneratie via native en display advertising. We nemen ons werk serieus, maar de werksfeer is juist erg informeel. We zijn een platte organisatie waar we niet van wollige marketingtaal houden en met beide benen op de grond staan. Geen woorden maar data. Wij werken voor grote, internationale klanten als bijvoorbeeld AudioNova, eOn en anderen. Dit doen we in vele landen en op verschillende traffic sources.

Wie zoeken we?

We zoeken een gedreven teamspeler met een afgeronde hbo- of universitaire opleiding die zich wil vastbijten in online marketing, performance marketing, data-analyse en statistiek. Je hebt tijdens stage of werk al enige ervaring opgedaan met online marketing en je bent bekend met termen als ‘conversion rate optimization’ en ‘A/B testing’. Behalve goed Nederlands spreek je ook goed Engels: we doen namelijk campagnes in heel Europa. Het is handig als je in (de buurt van) Groningen woont, omdat we daar gevestigd zijn.

Wat krijg je?

Om te beginnen krijg je natuurlijk een prima salaris. Daarnaast kun je erop rekenen dat we voortdurend in je ontwikkeling investeren. Je hebt bij ons alle ruimte voor je creativiteit en ambitie. Verder krijg je zomaar een geweldig team cadeau. Daarmee doe je, naast hard werken, ook veel leuke dingen. Zo zijn we vorig jaar een weekend naar Spanje geweest met het hele team om onze successen samen te vieren.

Klinkt dit je als muziek in de oren?

Stuur dan snel een mail naar Patty.Groenland@netofex.nl*

*Recruiters hoeven niet te reageren op deze of andere vacatures

Netofex Lead Agency werkt met Job Scorecards in plaats van functieomschrijvingen. De job scorecard voor deze functie is: