Stagiair – Content & Copy writing

Praktijkstage HBO Communicatie

Netofex is op zoek naar een stagiair (praktijkstage Communicatie). We zoeken iemand die zich wil storten op het schrijven en samenstellen van nuttige en aansprekende content voor onze portals en landingspagina’s.

Je zult deel uitmaken van ons ‘Creative’ team. We zoeken iemand die overtuigend en onderhoudend kan schrijven, zich ook wel kan redden met wat basis HTML, het grote plaatje overziet en nooit een deadline mist. Je krijgt bij ons verantwoordelijkheid, je draagt bij aan het resultaat van het bedrijf en je werkt in een team van gedreven, enthousiaste professionals. Veel van hen zijn ooit zelf als stagiaire bij ons begonnen!

Netofex is een online mediabureau dat gespecialiseerd is in leadgeneratie via native en display advertising. We nemen ons werk serieus, maar de werksfeer is juist erg informeel. We zijn een platte organisatie waar we niet van wollige marketingtaal houden en met beide benen op de grond staan. Geen woorden maar data. Wij werken voor grote, internationale klanten als bijvoorbeeld AudioNova, E.ON, etc. Dit doen we in vele landen en op verschillende traffic sources.

Wat krijg je?

Om te beginnen krijg je natuurlijk een stagevergoeding. Daarnaast kun je erop rekenen dat we in jouw ontwikkeling investeren door je tijd en aandacht en serieuze opdrachten te geven. Je hebt bij ons alle ruimte voor je creativiteit en ambitie. Verder krijg je zomaar een geweldig team cadeau. Daarmee doe je, naast hard werken, ook veel leuke dingen. Zo zijn we dit jaar onder anderen naar een wedstrijd van FC Groningen geweest met het hele team om onze successen samen te vieren.

Zie je dit wel zitten? Stuur direct een mail met je CV en waarom je bij ons wilt stage lopen naar Patty.Groenland@netofex.nl !