Programmatic Media Buyer

Netofex zoekt een programmatic media buyer. We groeien snel en zien veel kansen om onze succesvolle campagnes op te schalen. Wil jij altijd het maximale uit jezelf halen, ten behoeve van het bedrijf én voor onze klanten? Dan is dit een mooie kans voor jou!

Onze nieuwe collega zal deel uitmaken van ons media buying team. We hebben iemand nodig die thuis is op diverse traffic sources en DSP’s en die snel nieuwe mogelijkheden kan verkennen, doorgronden en testen. Herken jij je in onze kernwaarden: ‘Wij geloven in ambitie, teamwork en samen succes vieren’, ‘100% klanttevredenheid’ en ‘Hard op de inhoud & zacht op de relatie’? Kom dan snel een keer langs.

Netofex is een online mediabureau dat gespecialiseerd is in leadgeneratie via native en display advertising. We nemen ons werk serieus, maar de werksfeer is juist erg informeel. We zijn een platte organisatie waar we niet van wollige marketingtaal houden en met beide benen op de grond staan. Geen woorden maar data. Wij werken voor grote, internationale klanten als bijvoorbeeld AudioNova, Hello Fresh en Monuta. Dit doen we in vele landen en op verschillende traffic sources.

Wie zoeken we?

We zoeken een gedreven teamspeler voor wie de wereld van online marketing, performance marketing, data analyse en statistiek geen geheimen heeft. We zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met programmatic media buying en bewezen goede resultaten heeft behaald met zijn of haar campagnes. Engels is een must en Nederlands is een pre: we doen namelijk campagnes in de hele wereld. Het is handig als je in (de buurt van) Groningen woont, omdat we daar gevestigd zijn.

Wat krijg je?

Om te beginnen krijg je natuurlijk een prima salaris. Daarnaast kun je erop rekenen dat we voortdurend in je ontwikkeling investeren. Je hebt bij ons alle ruimte voor je creativiteit en ambitie. Verder krijg je zomaar een geweldig team cadeau. Daarmee doe je, naast hard werken, ook veel leuke dingen. Zo zijn we vorig jaar met het hele team een weekend naar Spanje geweest om onze successen samen te vieren.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken je jezelf in het profiel? Neem dan direct contact op info@netofex.nl of bel naar 050 737 02 13*

(* Recruiters hoeven niet te reageren naar aanleiding van deze vacature)

Netofex Lead Agency werkt met scorecards in plaats van functie-omschrijvingen. De job scorecard voor deze functie is: