Stagiair – Multimedia Design

Praktijkstage HBO communicatie & Multimedia

Netofex is op zoek naar een stagiair (praktijkstage Communicatie & Multimedia Design). We zoeken iemand die zich helemaal wil uitleven op het ontwerpen van alle creatieve uitingen die nodig zijn voor onze campagnes en bedrijfsuitingen. Denk hierbij aan ontwerpen voor landingspagina’s, bedrijfspresentaties, fotografie, bewerking van (stock)foto’s en video’s, etc. Verwacht dus veel diversiteit in je werkzaamheden!

Je zult deel uitmaken van ons ‘Creative’ team. We zoeken iemand die er plezier in heeft om goedwerkende designs te maken voor de meest uiteenlopende doeleinden. Je krijgt bij ons verantwoordelijkheid, je draagt bij aan het resultaat van het bedrijf en je werkt in een team van gedreven, enthousiaste professionals. Veel van hen zijn ooit zelf als stagiaire bij ons begonnen!

Netofex is een online mediabureau dat gespecialiseerd is in leadgeneratie via native en display advertising. We nemen ons werk serieus, maar de werksfeer is juist erg informeel. We zijn een platte organisatie waar we niet van wollige marketingtaal houden en met beide benen op de grond staan. Geen woorden maar data. Wij werken voor grote, internationale klanten als bijvoorbeeld AudioNova, E.ON, etc. Dit doen we in vele landen en op verschillende traffic sources.

Wat krijg je?

Om te beginnen krijg je natuurlijk een stagevergoeding. Daarnaast kun je erop rekenen dat we je in jouw ontwikkeling investeren door je tijd en aandacht en serieuze opdrachten te geven. Je hebt bij ons alle ruimte voor je creativiteit en ambitie. Verder krijg je zomaar een geweldig team cadeau. Daarmee doe je, naast hard werken, ook veel leuke dingen. Zo zijn we vorig jaar een weekend naar Spanje geweest met het hele team om onze successen samen te vieren.

Zie je dit wel zitten? Stuur direct een e-mail met je CV en waarom je bij ons wilt stage lopen naar Patty.Groenland@netofex.nl !