CRO specialist

Netofex Lead Agency zoekt een doortastende CRO specialist. We groeien snel en zien veel kansen om onze succesvolle campagnes op te schalen. Heb jij een bewezen trackrecord in het ontwerpen en bouwen van goed converterende landingspagina’s voor lead-generatie campagnes? Weet jij hoe jij de juiste beïnvloedingsprikkels verwerkt in het design van landingspagina’s en ben je altijd in de weer met A/B testing? Grijp dan nu je kans!

Onze nieuwe collega zal deel uitmaken van ons creative team en werkt nauw samen met onze campaign manager, onze online marketeers en onze front end developer. In het creative team worden advertorials en landingspagina’s gemaakt die we gebruiken om leads te genereren voor onze klanten. We zoeken iemand die goed converterende designs maakt en deze het liefst ook zelf kan omzetten in HTML code. Ben jij niet bang voor ‘kill your darlings’ als de cijfers zeggen dat die andere landingspagina beter converteert? Ben je daarnaast proactief en kom je zelf met voorstellen voor het testplan? Kom dan snel een keer langs.

Netofex Lead Agency is een online mediabureau dat gespecialiseerd is in lead-generatie via native en display advertising. We nemen ons werk serieus, maar de werksfeer is juist erg informeel. We zijn een platte organisatie waar we niet van wollige marketingtaal houden en met beide benen op de grond staan. Geen woorden maar data. Wij werken voor grote, internationale klanten als bijvoorbeeld AudioNova, Hello Fresh en Monuta. Dit doen we in vele landen en op verschillende traffic sources.

Wie zoeken we?

We zoeken een gedreven teamspeler met een afgeronde hbo opleiding die zich wil vastbijten in het maken van de best converterende landingspagina’s en andere creatives. Je werkt al langer in online marketing en hebt bij voorkeur ook ervaring met ontwerpen voor lead-generatie campagnes. A/B testing is een tweede natuur voor je. Behalve goed Nederlands spreek je ook goed Engels: we doen namelijk campagnes in heel Europa. Het is handig als je in (de buurt van) Groningen woont, omdat we daar gevestigd zijn.

Wat krijg je?

Om te beginnen krijg je natuurlijk een prima salaris. Daarnaast kun je erop rekenen dat we voortdurend in je ontwikkeling investeren. Je hebt bij ons alle ruimte voor je creativiteit en ambitie. Verder krijg je zomaar een geweldig team cadeau. Daarmee doe je, naast hard werken, ook veel leuke dingen. Zo zijn we vorig jaar een weekend naar Spanje geweest met het hele team om onze successen samen te vieren.

Klinkt goed? Mail snel naar patty.groenland@netofex.nl

Netofex Lead Agency werkt met Job Scorecards in plaats van functieomschrijvingen. De job scorecard voor deze functie is: