Back end developer

Netofex is op zoek naar een back end developer. We groeien snel en zijn erg ambitieus. Zo willen we volgend jaar Europees marktleider zijn in online leadgeneratie voor zonne-energie.  In 2020 zijn wij wereldwijd marktleider in het genereren van klanten voor audicien winkelketens vanuit onze campagnes op online display netwerken. Het ontwikkelen van innovatieve software maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Wil jij altijd het maximale uit jezelf halen, ten behoeve van het bedrijf én voor onze klanten? Dan is dit een mooie kans voor jou!

Onze nieuwe collega zal deel uitmaken van ons IT team. We hebben iemand nodig die innovatieve oplossingen kan bedenken en zelf initiatief neemt tot het verbeteren van onze dienstverlening door middel van slimme software. Herken jij je in onze kernwaarden: ‘Wij geloven in teamwork en samen succes vieren’, ‘100% klanttevredenheid’ en ‘Hard op de inhoud & zacht op de relatie’? Kom dan snel een keer langs.

Netofex is een online mediabureau dat gespecialiseerd is in leadgeneratie via native en display advertising. We nemen ons werk heel serieus, maar de werksfeer is lekker informeel. We zijn een platte organisatie waar we niet van wollige marketingtaal houden en met beide benen op de grond staan. Geen woorden maar data. Wij werken voor grote, internationale klanten als bijvoorbeeld AudioNova, HelloFresh en Monuta. Dit doen we in vele landen en op verschillende traffic sources.

Wie zoeken we?

We zoeken een gedreven teamspeler die zelf ziet hoe hij of zij dingen beter, slimmer of efficiënter kan maken, voor ons eigen team of voor onze klanten. PHP, Laravel en MySQL hebben geen geheimen voor je. Het is een pre als je ook bekend bent met GIT, Docker en MongoDB. Naast Nederlands spreek je goed Engels: we doen namelijk campagnes in de hele wereld. Het is handig als je in (de buurt van) Groningen woont, omdat we daar gevestigd zijn.

Wat krijg je?

Om te beginnen krijg je natuurlijk een prima salaris. Daarnaast kun je erop rekenen dat we voortdurend in je ontwikkeling investeren. Je hebt bij ons alle ruimte voor je creativiteit en ambitie. Verder krijg je zomaar een geweldig team cadeau. Daarmee doe je, naast hard werken, ook veel leuke dingen. Zo zijn we vorig jaar met het hele team een weekend naar Spanje geweest om onze successen samen te vieren.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken je jezelf in het profiel? Neem dan direct contact op met Patty op info@netofex.nl of bel naar 050 737 02 13*

(* Recruiters hoeven niet te reageren naar aanleiding van deze vacature)

Netofex werkt met Job Scorecards in plaats van functie-omschrijvingen. De Job Scorecard voor deze functie is: