Account Manager

Netofex zoekt een ervaren Account Manager. Wij willen volgend jaar marktleider zijn in Europa op het gebied van online leadgeneratie voor zonne-energie. In 2020 zijn we wereldwijd marktleider in lead-generatie voor audicien winkelketens vanuit onze campagnes op online display netwerken.

Onze nieuwe collega zal samen met de Business Development Manager verantwoordelijk zijn voor de aanwas van nieuwe klanten. Je pakt graag de telefoon om (internationale) prospects te benaderen die interesse hebben getoond in onze diensten. Ook onderhoud je goede relaties met bestaande klanten en voer je onderhandelingen over lopende campagnes. We hebben iemand nodig die proactief en zelfstandig kan werken en een neusje heeft voor nieuwe business. Herken jij je in onze kernwaarden: ‘Wij geloven in teamwork en samen succes vieren’, ‘100% tevreden klanten’ en ‘Hard op de inhoud & zacht op de relatie’? Kom dan snel een keer langs.

Netofex is een online mediabureau dat gespecialiseerd is in leadgeneratie via native en display advertising. We nemen ons werk serieus, maar de werksfeer is juist erg informeel. We zijn een platte organisatie waar we niet van wollige marketingtaal houden en met beide benen op de grond staan. Geen woorden maar data. Wij werken voor grote, internationale klanten als bijvoorbeeld AudioNova, Amplifon en E.on. Dit doen we in inmiddels in vele landen.

Wie zoeken we?

We zoeken een bewezen goede verkoper die zich vastbijt in het acquisitieplan en niet stopt tot het doel is bereikt. We zijn op zoek naar iemand die prettig is in de omgang en alles in het werk stelt om het gewenste team- en klantresultaat te behalen. Iemand die zorgt dat alle relevante informatie over klanten gestructureerd bij het team terecht komt. Onze kandidaat is het Engels en het Nederlands machtig in woord en geschrift: we doen namelijk campagnes in de hele wereld. Het is handig als je in (de buurt van) Groningen woont, omdat we daar gevestigd zijn.

Wat krijg je?

Om te beginnen krijg je natuurlijk een prima basissalaris en kun je een bonus verdienen (gericht op het teamresultaat). Daarnaast kun je erop rekenen dat we voortdurend in je ontwikkeling investeren. Je hebt bij ons alle ruimte voor je creativiteit en ambitie. Verder krijg je zomaar een geweldig team cadeau. Daarmee doe je, naast hard werken, ook veel leuke dingen. Zo zijn we vorig jaar met het hele team een weekend naar Spanje geweest om onze successen samen te vieren.

Zin om hier je tanden in te zetten? Neem dan direct contact op met Patty op patty.groenland@netofex.nl! *

*Recruiters hoeven niet te reageren naar aanleiding van deze of andere vacatures.